Digi-Cult | Home

Digi-Cult

Market24.gr

Δείτε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα


• e-Learning • Διαδραστικοί πίνακες • Ασπροπίνακες Μαρκαδόρου


 Elegant Press | Menu


Τεχνικές Προδιαγραφές Πίνακα Πορσελάνης

Ασπροπίνακες - Σχολικοί Πίνακες ΜαρκαδόρουΛΕΥΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ - ΙΕΚ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ (ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - ΠΡΟΒΟΛΗ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ)ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣΑσπροπίνακες Μαρκαδόρου (Whiteboards) με επιφάνεια από ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ή ΣΜΑΛΤΟ


Η Επιφάνεια Πορσελάνης έχει άριστο αποτέλεσμα και εγγύηση καθαρότητας για 25 χρόνια. Είναι ψημένη σε 800 βαθμούς Κέλσιου, και το μεταλλικό υπόβαθρό της δίνει επιπλέον το χαρακτηριστικό του μαγνητικού. Οπότε μπορούν να κρεμαστούν με μαγνητάκια ανακοινώσεις, χάρτες, φωτογραφίες. Είναι η πλέον αξιόπιστη λύση ασπροπίνακα για μαρκαδόρους απλούς αλλά καθαρίζεται αποτεσματικά με υγρό τζαμιών ή οινόπνευμα ακόμα και αν από λάθος γράψει κανείς με μαρκαδόρους μόνιμης γραφής. Οι ασπροπίνακες ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ προσφέρονται και για προβολή προβολικών (PROJECTORS).

ΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
LMABoard2
MagnetBoard

Οι πίνακες πορσελάνης προσφέρονται και με ΑΝΤΙΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ επιφάνεια τύπου ΜΑΤ. Αυτή η επιφάνεια μειώνει τις αντανακλάσεις από τα προβολικά δηλαδή τους projectors έτσι ώστε να μην ενοχλείται στα μάτια ούτε εκείνος που στέκει δίπλα στον πίνακα ούτε οι μαθητές από τα θρανία. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν οι πίνακες λειτουργούν ως διαδραστικοί με συσκευές που τους μετατρέπουν όπως είναι το e-BEAM και το LMA-interactor. Η επιφάνεια αυτή λειτουργεί εξαίρετα με τους απλούς μαρκαδόρους οινοπνεύματος και έχει μια εγγύηση επίσης 25 ετών.Καθαρίζουν και σβήνουν με ένα απλό πανάκι, ξηρό, ή με απλό πανί microfiber, ελάχιστου κόστους που μπορούμε να σας διαθέσουμε για μακροχρόνια άριστη απόδοση.Οι πίνακες ΣΜΑΛΤΟΥ είναι ασπροπίνακες οικονομικότεροι για λιγότερο έντονη χρήση με εγγύηση 7 ετών.
  • Οι τιμές είναι οικονομικές και εξαρτώνται από το μέγεθος που θα επιλέξετε.Το ύψος είναι πάντα 1,23 μέτρα και το μήκος υπάρχει σε τυποποιμένες διαστάσεις 160cm, 180cm, 200cm, 240cm
  • Κατόπιν παραγγελίας και με μικρή επιβάρυνση κατασκευάζονται πίνακες σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε έτσι ώστε να τον Προσαρμόσετε άριστα στην αίθουσα διδασκαλίας.
  • Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι πίνακες μαρκαδόρου δεν δημιουργούν σκόνη όπως οι πίνακες κιμωλίας και συνεπώς είναι ανταλλεργικοί, ενώ τα υλικά που κατασκευάζονται είναι κατά 90% ανακυκλώσιμα και συνεπώς οικολογικά.
  • Οι πίνακες τοποθετούνται στον τοίχο πολύ εύκολα, με εξαρτήματα απλά που περιλαμβάνονται στην συσκευασία.
  • Κάθε πίνακας έχει αναδιπλούμενη θήκη για τους μαρκαδόρους.


ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ ή ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ


Οι πίνακες μαρκαδόρου, γνωστοί ακόμα και σαν ασπροπίνακες (whiteboards) αντικαθιστούν πλέον όλους τους πίνακες κιμωλίας (μαυροπίνακες ή πράσινους) καθώς είναι πιο υγιεινοί αφού δεν σκορπούν σκόνη κιμωλίας στην ατμόσφαιρα της σχολικής αίθουσας, καθαρίζουν εύκολα και δίνουν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιούνται πολλά χρώματα μαρκαδόρων και μπορούν επίσης να αποτελέσουν οθόνη προβολής με προβολικό σύστημα (projector) ή ακόμα να μετατραπούν με μια απλή συσκευή LMA-interactor και το e-Beam σε διαδραστικό πίνακα με απεριόριστες δυνατότητες. Προσφέρονται σε μια ποικιλία διαστάσεων ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχολικές αίθουσες κάθε μεγέθους και αριθμού μαθητών, ενώ συχνά τοποθετούνται και 2 συνεχόμενοι ώστε να μπορούν να γίνονται πάνω τους και προβολές κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Σημαντική παράμετρος στην επιλογή του κατάλληλου ασπροπίνακα, είναι η ποιότητα της επιφάνειας που πρέπει να καθαρίζει πολύ εύκολα και χωρίς να αφήνει καθόλου υπόλοιπα χρώματος (κιτρινίλες), δεν πρέπει να χαράσσεται εύκολα και ακόμα να μην αντανακλά το φωτισμό της αίθουσας είτε από τις λάμπες που κρέμονται, είτε από το φως του ήλιου είτε ακόμα το φωτισμό από κάθε προβολικό.Έτσι υπάρχουν διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της επιφάνειας ενός ασπροπίνακα μαρκαδόρου ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ, ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ANTIΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ (ΜΑΤ), ΣΜΑΛΤΟ, ΜΕΛΑΜΙΝΗ ενώ το πλαίσιο μπορεί να είναι από αλουμίνιο, κατά προτίμηση με στρογγυλευμένες γωνίες ή από ξύλο. Το αλουμίνιο προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και συμπεριφορά σε βάθος χρόνου έναντι των θερμοκρασιακών μεταβολών και της υγρασίας.
Τέλος η τοποθέτησή του θα πρέπει να είναι απλή με εξαρτήματα που προσφέρονται μαζί με τον πίνακα μαρκαδόρου.
Η τιμή ενός ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ ή ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ εξαρτάται από τις διαστάσεις του και το είδος της επιφάνειάς του και του πλαισίου του.


ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑI ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ


YΛΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ΣXETIKH ΤΙΜΗ (%) (προσέγγιση)

ΑΝΤΟΧΗ ΧΡΟΝΟΥ

MΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ-ΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΣΕΣ ΚΙΤΡΙΝΙΛΕΣ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΜΑΤ

100

Α+

NAI

A+

A+

A+

ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ

90

Α+

NAI

B+

A+

A+

ΣΜΑΛΤΟ

70

C

OXI/ΝΑΙ

C+

C

C-

ΜΕΛΑΜΙΝΗ

55

D

OXI

C+

D

D

ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

 

A+

 

 

 

A+

ΠΛΑΙΣΙΟ ΞΥΛΟΥ

 

B

 

 

 

C

Ο πίνακας αυτός συντάχθηκε εμπειρικά. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την αξιοπιστία και την τεχνική του κατασκευαστή της επιφάνειας του ασπροπίνακα καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την απόδοση και την κατάσταση του ασπροπίνακα σε βάθος χρόνου.


Λευκοί πίνακες ή Ασπροπίνακες μαρκαδόρου αντικαθιστούν τους Μαυροπίνακες στις Σχολικές Αίθουσες


Λευκοί πίνακες ή ασπροπίνακες μαρκαδόρου, πρέπει να αντικαταστήσουν τους μαυροπίνακες και τους πράσινους πίνακες σε κάθε σύγχρονη και οικολογική σχολική αίθουσα εκπαίδευσης και διδασκαλίας. Προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα με την καθαρή λευκή επιφάνειά τους, στην οποία μπορούν να γράφουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί με μαρκαδόρους οινοπνεύματος κάθε χρώματος που προσφέρονται σε ελάχιστες τιμές. Είναι οικολογικοί και υγιεινοί αφού δεν επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα της σχολικής αίθουσας, τα χέρια και τα ρούχα, με τη σκόνη της κιμωλίας. Ακόμα και αν γράψουμε κατα λάθος με μαρκαδόρο μόνιμης γραφής (permanent), μπορεί να σβύσουμε και να καθαρίσουμε τη λευκή επιφάνεια χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στον ασπροπίνακα. Η Επιφάνεια πορσελάνης έχει αντίσταση στο οξύ που αντέχει τον καθαρισμό ακόμα και από τα πιο σκληρά καθαριστικά (παρόλο που δεν απαιτούνται ούτε συνίσταται να χρησιμοποιηθούν).
Επάλληλος Μαγνητικός Ασπροπίνακας Μαρκαδόρου ή κατ' επιλογή Πρασινοπίνακας Κιμωλίας

Ο επάλληλος μαγνητικός ασπροπίνακας συνδυάζει δύο πίνακες ίδιου μεγέθους.

Οι επιφάνειες μπορεί να είναι επιφάνεια ασπροπίνακα, πρασινοπίνακα ή μαυροπίνακα.

Η κίνηση των δύο επιφανειών είναι ανεξάρτητη.

Διατίθεται σε μεγέθη από 200 x 100 cm έως 300 x 120 cm

indipended
ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑNTAΝΑΚΛAΣΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. Για σχολεία δίνονται ειδικές τιμές και προσφορές που διαμορφώνονται ανάλογα με την εκάστοτε παραγγελία.
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 8810722

Παραγγελία με Email


ασπροπινακας ασπροπινακας ασπροπινακας

Aπο εμάς μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε:


 Elegant Press | Home